Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 27 Ocak 2022 - 18:18 Yorum: 0

Bafra’da karla mücadele

Bafra Belediyesi karla mücadele ekipleri, yollarda buzlanma ve kapanma olmaması için 17 araç ve 65 personelle çalışmalarını sürdürüyor.

Bafra’da karla mücadele

Bafra Belediyesi karla mücadele ekipleri, yollarda buzlanma ve kapanma olmaması için 17 araç ve 65 personelle çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede 30 kırsal mahalle ve 21 merkez mahallede çalışma gerçekleştiriliyor. Ekipler ilk kar yağışının başladığı andan itibaren kırsal mahallelerde yaklaşık 600 km, merkez mahallerde ise yaklaşık 350 km yolun açılmasını sağladı. 12 adet 112 acil ihbarlarına anında müdahale eden Bafra Belediyesi ekipleri sahada; 3 greyder, 3 loder, 7 kepçe,2 kamyon, 2 tuzlama ekibi ve 65 personel ile çift vardiya şeklinde çalışmalarını sürdürüyor.

Karla mücadele ekipleri ana arterler, cadde ve bulvarlar olmak üzere rakımı yüksek kesimlerde tuzlama ve küreme çalışmalarının yanı sıra yol genişletme ve açma çalışması yapıyor.

Kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların aralıksız şekilde devam edeceğini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "İlk kar tanesinin düşmesiyle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin özveri ile sahada yer alan tüm ekip arkadaşlarıma ve çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber