Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Mart 2018 - 12:38 Yorum: 0

Bağ budama kursuna katılan üreticiler sertifikalarını aldı

Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi tarafından Selimşahlar Mahallesinde açılan bağ budama kursunu başarıyla tamamlayan 30 kursiyere...

Bağ budama kursuna katılan üreticiler sertifikalarını aldı

Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi tarafından Selimşahlar Mahallesinde açılan bağ budama kursunu başarıyla tamamlayan 30 kursiyere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 2016-2017 eğitim-öğretim yılı içerisinde Selimşahlar, Yeşilköy, Hamzabeyli ve Kalemli Mahallelerinde 4 adet 104 saatlik bağ budama kursu açıldığı ve bu kurslardan toplam 136 kursiyerin belge aldığı bildirildi. Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler HEM işbirliğinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılında ise Halıtlı Mahallesinde 1 adet kursun açıldığı ve kurstan 21 kursiyerin sertifika aldığı, Sancaklı İğdecik Mahallesinde açılan bağ budama kursunun ise devam ettiği bildirildi.

Yine aynı kurumların işbirliğinde Selimşahlar'da açılan bağ budama kursunu başarıyla tamamlayan 30 kursiyer için sertifika dağıtım törene düzenlendi.

Selimşahlar'da düzenlenen törene Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şehzdeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezinin vatandaşa açılan kapıları olduğunu belirterek verilen kurslardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çorumluoğlu, Kurum Müdürü Mehmet Kanca'yı tebrik ederek hangi mahallede ne ihtiyaç varsa yapılmasını ve eğitimlerin sonuna kadar arkasında olduklarını ifade etti.

Düzenlenen sertifika töreniyle 30 kursiyer belgelerini alırken, protokol üyeleri daha sonra mahalledeki bir gazi ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bağ budama kursuna katılan üreticiler sertifikalarını aldı

Bağ budama kursuna katılan üreticiler sertifikalarını aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber