Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2022 - 11:43 Yorum: 0

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Ataşehirliler ile buluştu

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın yürüttüğü "Yüz Yüze 100 Gün" projesi çerçevesinde Ataşehirliler...

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Ataşehirliler ile buluştu

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın yürüttüğü "Yüz Yüze 100 Gün" projesi çerçevesinde Ataşehirliler ile buluştu. Özdemir, "Ben AK Parti'ye oy vermem. CHP'ye oy veririm ama sizi gördükten sonra fikirlerim değişmeye başladı" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının kısa bir süre önce başlattığı "Yüz Yüze 100 Gün" projesi çerçevesinde Ataşehir halkıyla buluşan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, vatandaşların takdirini topladı. Sanayi sitesindeki işçilerden Kuran Kursu'ndaki çocuklara kadar toplumun her kesimiyle bir araya gelen Özdemir, İçerenköy Mahallesi'nde bir kıraathaneye de uğradı.

Kendi başkanımıza ulaşamıyoruz

Kahvehanedeki vatandaşlarla selamlaşan Özdemir, davet üzerine bir masaya oturdu. Karşısında Özdemir'i görmenin şaşkınlığını yaşayan vatandaş, "Biz ziyaretlere alışkın değiliz. Böyle başkanları görmek buralarda. Biz kendi başkanımıza ulaşamıyoruz burada" dedi.

Belki 2024'te de kalıcı olarak geliriz

Bunun üzerine Özdemir de "Biz de zaten şunu dedik. Belki Ataşehir'dekiler, AK Partili belediye başkanlığı özlemi çekiyordur. Bir günlük de olsa giderelim dedik. Belki de 2024'te de kalıcı olarak geliriz" diye konuştu.

CHP'ye oy veririm ama şimdi fikirlerim değişmeye başladı

Sözlerine devam eden vatandaş, şunları söyledi: "Ben AK Parti'ye oy vermem. CHP'ye oy veririm ama sizi gördükten sonra fikirlerim değişmeye başladı. Yani şu an değişmeye başladı."

Ataşehir'i sokak sokak dolaştı

Gün boyunca Ataşehir'i sokak sokak dolaşan Özdemir, ilçe sakinlerinin takdirini topladı. Yüz Yüze 100 gün ilerleyen günlerde başka ilçelerdeki programlarla devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber