Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 03 Aralık 2020 - 17:08 Yorum: 0

Bağcılar’da geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı

Bağcılar'da polis ekipleri geniş çaplı asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Bağcılar’da geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı

Bağcılar'da polis ekipleri geniş çaplı asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Ekipler, iki aracı çekici yardımıyla kaldırırken, sürücülere korona virüs kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bağcılar'ın en işlek caddelerinden biri olan İstanbul Caddesi üzerinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Polis ekipleri cadde üzerinde araçları durdurarak arama gerçekleştirdi. Ekipler vatandaşların Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrollerinin ardından ehliyet ve ruhsatlarına baktı. Şüpheli araçlar Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından didik didik arandı. Polisler vatandaşları korona virüs kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Ehliyetsiz bir sürücü ve 2 aracın sigortası olmadığı tespit edildi.

Araçlar çekici yardımıyla kaldırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber