Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Ekim 2020 - 11:08 Yorum: 0

Bağcılar’da yangın paniği

Bağcılar'da 4 katlı bir binanın birinci katında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Bağcılar’da yangın paniği

Bağcılar'da 4 katlı bir binanın birinci katında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, üst katlarda mahsur kalan 2 çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi 1125 Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın birinci katında saat 09.00 sıralarında yangın çıktı. Bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın kısa sürede binanın diğer katlarını sardı. Alevlerin ve dumanların çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. içeride bulunan genç kız kendi imkanları ile dışarı çıkarken, üst katta bulunan 2 çocuk mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürmek ve mahsur kalanları dışarı çıkarmak için çalışma başlattı. Yangında mahsur kalan 2 çocuğu yangın merdiveni ile kurtararak ailesine teslim etti. Büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber