Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2020 - 14:23 Yorum: 0

Bağcılar’da yollar asfaltlanarak konforlu hale getiriliyor

Bağcılar Belediyesi, ilçenin farklı bölgelerinde eskiyen, veya diğer altyapı hizmetleri nedeniyle tahrip olmuş yollarda asfalt çalışmalarına hızla devam...

Bağcılar’da yollar asfaltlanarak konforlu hale getiriliyor

Bağcılar Belediyesi, ilçenin farklı bölgelerinde eskiyen, veya diğer altyapı hizmetleri nedeniyle tahrip olmuş yollarda asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda 9 ay içinde 38 bin ton asfalt dökülerek 119 bin metrekarelik alan yenilendi.

İstanbul'un en büyük ilçelerinden Bağcılar'da yol yapım ve bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bağcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltsız sokak bırakmamak için hem vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda hem de çeşitli sebeplerle bozulan noktalar belirleniyor. Programın düzenlenmesinin ardından gece gündüz demeden sokaklarda yama ve kaplama çalışmaları için harekete geçiliyor.

119 bin metrekarelik alana 38 bin ton asfalt döküldü

Hummalı çalışmalar neticesinde 2020'nin 9 ayında 119 bin metrekarelik alan 38 bin asfalt dökülerek yenilendi. Serimi yapılan bu asfalt miktarının 24 bin tonu, 74 bin 500 metrekarelik alanda yama için geriye kalan 14 bin tonu ise 44 bin 500 metrekarelik alanda kaplama için kullanıldı. Bunun yanında 118 adet baca yükseltme ve 82 adet de ızgara yükseltme faaliyeti yapıldı.

Asfaltlama çalışmalarına önem veriyoruz

Ulaşım alanındaki yatırımlarla kesintisiz ve güvenli ulaşımı hedeflediklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Bağcılar'ın her bölgesinde, hemşehrilerimizin ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması adına asfaltlama çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını düzenli olarak yapıyor. İlçemizde en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.

Asfalt çalışmaları, 22 mahalledeki koordineli şekilde devam ediyor.

Bağcılar’da yollar asfaltlanarak konforlu hale getiriliyor

Bağcılar’da yollar asfaltlanarak konforlu hale getiriliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber