Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Şubat 2020 - 15:48 Yorum: 0

Bağdat Caddesindeki feci kazanın ayrıntıları ortaya çıktı

Bağdat Caddesinde 1" ağır 3 kişinin yaralandığı kazanın ayrıntıları ortaya çıktı.

Bağdat Caddesindeki feci kazanın ayrıntıları ortaya çıktı

Bağdat Caddesinde 1" ağır 3 kişinin yaralandığı kazanın ayrıntıları ortaya çıktı. Bankta nişanlısı Berkehan Bulgurcu ile oturduğu sırada aracın çarpmasıyla ağır yaralanan Cansu Safi'nin hastanede yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan kazaya sebep olan sürücünün adliyeye sevk edildiği ve kaza anında alkollü olduğu tespit edildi.

Kadıköy Bağdat Caddesinde gece saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden Muhammed Enes A. isimli sürücü, otomobiliyle kaldırma çıkarak önce bankta oturan iki kişiye ardından yoldaki başka bir araca çarpmıştı. Sürücü olay yerinden kaçtığı iddia edilirken kazada 1'i ağır 3 kişi de yaralanmıştı. Bankta nişanlısıyla beraber oturan Cansu Safi ağır yaralanırken nişanlısı Berkehan Bulgurcu ile diğer otomobilin çarptığı araçtaki kişi hafif yaralandı. Yaralılar Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralı Cansu Safi'nin hastanede yoğun bakımda tedavisine devam edildiği öğrenildi. Ayrıca kazaya sebep olan sürücü Muhammed Enes A.'nın daha sonra polise giderek teslim olduğu öğrenildi. Şahsın adliyeye sevk edildiği öğrenilirken, kaza sırasında alkollü olduğu da öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber