Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 02 Aralık 2021 - 16:33 Yorum: 0

Bağlar belediyesinden kırsal mahalleye, şehir merkezini aratmayan kalitede yol hizmeti

AK Partili Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesinde yer alan Topraktaş Mahallesinde hem şehir merkezi hem de çevredeki yerleşim yerleriyle bağlantıyı sağlayan...

Bağlar belediyesinden kırsal mahalleye, şehir merkezini aratmayan kalitede yol hizmeti

AK Partili Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesinde yer alan Topraktaş Mahallesinde hem şehir merkezi hem de çevredeki yerleşim yerleriyle bağlantıyı sağlayan yeni yol kazandırdı. Geçtiğimiz yıllarda iki mahalle arasında sorun yaşanmasına yol açan ulaşım sorununu çözülmesini memnuniyetle karşılayan Topraktaş Mahallesi sakinleri, Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti.

Bağlar Belediyesi, ilçenin uzun yıllara dayanan ulaşım sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Kırsal Topraktaş Mahallesinde, 9 metre genişlik ve üç buçuk kilometre uzunluğunda yeni yol çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

"Ulaşım kalitesini yükseltiyoruz"

Uzun yıllar ihmal edilen bir sorunu çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarına vurgu yapan Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabilecekleri konforlu bir yol oldu. Yaptığımız çalışmalarla ilçemizde ulaşım kalitesini yükseltiyoruz. Hizmetin en iyisine layık olan milletimiz için daha yapacak çok işimiz var" ifadelerini kullandı.

Asfalt alt malzemesi döşenerek kısa sürede tamamlanan yolun ulaşımda bundan önce yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırdığını dile getiren mahalle sakinleri ise, böylece şehir merkezi ve çevre yerleşim yerlerine daha konforlu koşullarda ulaşım imkanına kavuştuklarını anlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber