Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Kültür 18 Nisan 2021 - 11:13 Yorum: 0

Bağlar Belediyesinden pandemi kahramanlarına asfalt hizmeti

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, kendi sorumluluk bölgesinde bulunmamasına rağmen Dicle Üniversitesi Hastanesini bulunduğu kampüsü asfaltlayarak...

Bağlar Belediyesinden pandemi kahramanlarına asfalt hizmeti

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, kendi sorumluluk bölgesinde bulunmamasına rağmen Dicle Üniversitesi Hastanesini bulunduğu kampüsü asfaltlayarak hastane personeli ve hastaneye gelen vatandaşlar için kullanışlı hale getirdi.

AK Partili Bağlar Belediyesi, Karacadağ bazalt taşından üretmiş olduğu uzun ömürlü ve kaliteli asfaltla ilçenin yanı sıra ilçe sınırları dışında bulunan kurum ve kuruluşların bulunduğu bölgelere de hizmet ulaştırıyor. Talep üzerine, uzun yıllardır asfaltlanmadığı için kullanılamaz hale gelen ve özellikle yağışlı günlerde kötü bir görüntü oluşturan Dicle Üniversitesi Hastanesinin bulunduğu alan sıcak asfalt ile güzel bir görüntüye kavuşturuldu. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, asfaltlama çalışmalarını takip ederek Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Tutşi'den bilgi aldı. Başkan Beyoğlu, hastane kampüsünde bulunan vatandaşlarla da sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Dicle Üniversitesi Hastanesinin pandemi sürecinde önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirten Başkan Beyoğlu, "Bu kritik süreçte fedakarca çalışan sağlık kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Onlara desteğimiz tamdır. Huzurlu bir ortamda görev yapmaları için hastane bölgemizi kendi üretimimiz olan asfaltla güzelleştirdik. Hamdolsun, bazalt taşından üretmiş olduğumuz uzun ömürlü ve kaliteli asfalt şehrimizin tamamına yetecek kadar var. Bizim için önemli olan insanımızın hak ettiği huzurlu koşullarda yaşamasıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü ve güven veren liderliğinde tüm imkanlarımızla bunun için varız" dedi.

Bağlar Belediyesinden pandemi kahramanlarına asfalt hizmeti

Bağlar Belediyesinden pandemi kahramanlarına asfalt hizmeti

Bağlar Belediyesinden pandemi kahramanlarına asfalt hizmeti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber