Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Aralık 2014 - 14:03 Yorum: 0

Bağlar'da 'Kapını aç, aşını paylaş' kampanyası

DBP Bağlar İlçe Teşkilatı, İŞİD saldırıları sebebiyle göç eden Rojavalı ve Şengali aileler için "Kapını aç, aşını paylaş" kampanyası başlattı

Bağlar'da 'Kapını aç, aşını paylaş' kampanyası

DİYARBAKIR (AA) - DBP Bağlar İlçe Teşkilatı, İŞİD saldırıları sebebiyle göç eden Rojavalı ve Şengali aileler için "Kapını aç, aşını paylaş" kampanyası başlattı.

Bağlar Belediye Başkanı Eşref Güler'in 5 Nisan Mahallesinde düzenlediği basın toplantısıyla Diyarbakır’a yerleşen aileler için “ Kapını aç, aşını paylaş” kampanyasını başlattıklarını açıkladı.

Kobani ve Irak'ın Kuzeyi'den DAİŞ vahşeti karşısında göç eden aileler için yardım kampanyası başlattıklarını belirten, Bağlar Belediye Başkanı Eşref Güler,  "Bu ailelerimizin kış soğuğunda barınmaya ve gıdaya ihtiyaçları var. Biz de bu konuda çalışma yürütüyoruz. Yardım etmek isteyen hayırsever vatandaşlarımız belediyemize veya parti teşkilatımızın çatısı altında faaliyetlerini sürdüren kurumlarımıza başvursunlar" dedi.

Açıklamaya DBP Bağlar İlçe Teşkilatı üyeleri, Bağlar Belediyesi Meclis üyeleri ile 5 Nisan Mahallesi Halk Meclisi üyeleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber