Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 11:53 Yorum: 0

BAGP, İstanbul’daki Antalyalı gençleri bir araya getirdi

Batı Antalya Gençlik Platformu (BAGP), bu yıl ikincisini düzenlediği tanışma toplantısında İstanbul'da okuyan ve yaşayan Batı Antalyalı gençleri buluşturdu.

BAGP, İstanbul’daki Antalyalı gençleri bir araya getirdi

Batı Antalya Gençlik Platformu (BAGP), bu yıl ikincisini düzenlediği tanışma toplantısında İstanbul'da okuyan ve yaşayan Batı Antalyalı gençleri buluşturdu. Organizasyona yaklaşık 50 genç katıldı.

İstanbul Sultanahmet Meydanı'ndaki bir restaurantta düzenlenen etkinlik kahvaltı ikramı ile başladı. Daha sonrasında gençler kendilerini tanıttılar.

Batı Antalya'nın değerlerini anlatarak konuşma yapan BAGP temsilcilerinden Salih Şahin, ilk defa toplantıya gelenler için Batı Antalya Gençlik Platformu'nun çalışmalarından bahsetti. Batı Antalya'nın geçmişini araştıran ve geleceğini planlayan bir gençlik idealine ulaşabilmek için sürekli bir araya geldiklerini ve kültürel etkinlikler ile bunu yakalamaya çalıştıklarını söyleyen Şahin "BAGP olarak bu zamana kadar etkinliklerimizde Batı Antalya'nın değerlerine vurgu yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Geçen sene Antalya'da düzenlediğimiz Kölle Günü etkinliği gibi İstanbul'da da bölgemizin değerlerine özgü etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz. Büyük bir kültür mirası bulunmakta elimizde ve mirası ileriye taşıyacak olan da bizleriz. Bunun farkındayız" dedi.

Yıl içinde düzenlenecek etkinlikler hakkında konuşulduktan sonra grup birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAGP, İstanbul’daki Antalyalı gençleri bir araya getirdi

BAGP, İstanbul’daki Antalyalı gençleri bir araya getirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber