Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 06 Mayıs 2016 - 10:29 Yorum: 0

Bahar Şenlikleri’nde Gece Yolcuları Ve Mahşer-i Cümbüş Coşkusu

Turgut Özal Üniversitesi 5. Bahar Şenlikleri, 11 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Bahar Şenlikleri’nde Gece Yolcuları Ve Mahşer-i Cümbüş Coşkusu

Turgut Özal Üniversitesi 5. Bahar Şenlikleri, 11 Mayıs'ta gerçekleşecek. Şenliklerde ünlü pop müzik grubu Gece Yolcuları şarkılarıyla öğrencileri coşturacak. Tiyatro grubu Mahşer-i Cümbüş ise birbirinden ilginç sahne performansıyla güldürecek.

Üniversitenin merkez ve batı kampüslerinde gerçekleşecek 5. Bahar Şenlikleri için tüm hazırlıklar tamamlandı. Turgut Özal Üniversitesi öğrencilerini birbirinden eğlenceli etkinlikler bekliyor. Şenlikler 11 Mayıs sabahı başlayacak. Şenliklerde Urfa Sıra Gecesi ekibi, tiyatro grubu Mahşer-i Cümbüş, "Filinta" dizisi ekibinin söyleşisi yer alacak. Etkinliklerde ayrıca stand-upçı Doğu Demirkol ve Gece Yolcuları öğrencilerle bir araya gelecek. Etkinliklerde spor ödülleri de sahiplerini bulacak.

Kampüs bahçelerinde eğlenceli oyun parkları kurulacak. Karaoke yarışmasının düzenleneceği şenliklerde üniversitenin müzik grupları sahne alacak. Şenliklerde uluslararası öğrencilerin etkinliklerinin yer alacağı stantlar kurulacak ve tulum ekibi gösteri sunacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber