Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 26 Temmuz 2017 - 16:08 Yorum: 0

Bahçekapılı, Şırnak ve Mardin’den gelen KAGEM heyetini kabul etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Ayşe Nur Bahçekapılı, "Bizim yazımızda, mayamızda Türk-Kürt ayırımı yoktur. Bizi bölmelerine sizlerle...

Bahçekapılı, Şırnak ve Mardin’den gelen KAGEM heyetini kabul etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Ayşe Nur Bahçekapılı, "Bizim yazımızda, mayamızda Türk-Kürt ayırımı yoktur. Bizi bölmelerine sizlerle birlikte asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Ayşe Nur Bahçekapılı ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Şırnak ve Mardin'den gelen Türk Diyanet Vakfı Kadın ve Aile Gençlik Merkezi (KAGEM) heyetini kabul etti. TBMM Konferans Salonu'ndaki kabul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Bahçekaplı, yaptığı konuşmada kardeşliğe dikkat çekerek, terörle mücadelenin tek başına başarılacak bir mücadele olmadığını, topyekun kardeşlik bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Bahçekapılı, "Türkiye gibi stratejik öneme sahip ülkelerin terör ortamında tutulma çabası, ülkemizi hedef olarak seçmiş bir takım güçlerin çıkarlarına hizmet ettiği için terörün amacı da ülkemizi zayıflatmak, bizi birbirimize düşman etmek, güçsüz düşürmek ya da en azından karmaşa ortamı oluşturarak, kaosun devamını sağlamaktan başka amacı olmadığını ortaya koyuyor. Terörizm bir hak arama biçimi veya siyasi mücadele değildir" ifadelerini kullandı.

Terör örgütlerinin uyuşturucu ile ilgisine dikkat çeken Bahçekapılı, gençlerin hedef alındığını ifade etti. Bahçekapılı, "Bizim yazımızda, mayamızda Türk-Kürt ayırımı yoktur. Bizi bölmelerine sizlerle birlikte asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Daha sonra Bahçekapılı ile heyet fotoğraf çekindi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber