Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

Bahçelievler Mahallesinde çalışmalar hız kesmiyor

Erzincan Belediyesi, kentin en önemli problemi olan yol ve kaldırımlardaki problemleri ortadan kaldırmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Bahçelievler Mahallesinde çalışmalar hız kesmiyor

Erzincan Belediyesi, kentin en önemli problemi olan yol ve kaldırımlardaki problemleri ortadan kaldırmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediyesi, Bahçelievler mahallesinde çalışmalara devam ediyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy; "Altyapı çalışmalarını tamamlandığı cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. Bu mahallenin en önemli sorunu kanalizasyon hatlarının yetersizliğiydi. Bu problemi ortadan kaldırdıktan sonra üst yapı çalışmalarına başladık. İnşallah kış mevsimi gelmeden bu mahallemizde çalışmalarımızı tamamlayıp hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız. Bu süre içerisinde hemşehrilerimiz biraz sıkıntı yaşadı. Sabırlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Bahçelievler Mahallesinde çalışmalar hız kesmiyor

Bahçelievler Mahallesinde çalışmalar hız kesmiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber