Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Eylül 2018 - 12:33 Yorum: 0

Bahçelievler’de kadın ve erkeklerin sopalı kavgası kamerada

Bahçelievler'de bir grup yabancı uyruklu kadın tartıştıkları erkekleri tekme, tokat ve sopalarla dövdü.

Bahçelievler’de kadın ve erkeklerin sopalı kavgası kamerada

Bahçelievler'de bir grup yabancı uyruklu kadın tartıştıkları erkekleri tekme, tokat ve sopalarla dövdü. Kadınların erkekleri döverek hastanelik ettiği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Bahçelievler'de meydana geldi. İddialara göre, gece yarısı bir grup yabancı uyruklu kadın para karşılığı birlikte oldukları adamlarla parada anlaşamayınca tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Bir anda kadınlarla erkekler sokak ortasında tekme, tokat ve sopa ile birbirine girdi. Bir kadın kavga ettiği adamı sopa ile döverek hastanelik etti. Kadınlardan dayak yiyen adamlar bir süre sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber