Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Eğitim 10 Temmuz 2020 - 09:28 Yorum: 0

Bahçesaray’dan Avrupa’ya uzanan başarı öyküsü

Van'ın Bahçesaray ilçesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus kapsamında İspanya ve Çekya ülkelerinde staj eğitimi aldı.

Bahçesaray’dan Avrupa’ya uzanan başarı öyküsü

Van'ın Bahçesaray ilçesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus kapsamında İspanya ve Çekya ülkelerinde staj eğitimi aldı.

Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan "Erken Çocukluk Döneminde Oyunlar" projesi Erasmus bünyesinde kabul edildi. Bunun üzerine 2 öğretmen nezaretinde 4 öğrenci İspanya'ya, 6 öğrenci ise Çekya'ya gitti. Burada eğitim alan ve mesleki deneyim kazanan öğrenciler, gittikleri ülkelerin tarihi ve turistik mekanlarını da gezdi. Çok Programlı Anadolu Lisesinden yapılan açıklamada, başarılı geçen eğitimin sonunda sınırlı bir süre de olsa öğrencilerin yabancı bir ülkede yaşama ve mesleki deneyim kazandıkları belirtilerek, "Çocuk gelişimi bölümü öğrencilerimiz oradaki farklı kültür ve yaşam tarzlarını öğrenme imkanı bulmuşlardır. Aynı zamanda Erasmus programıyla gelecekteki kariyer planları için önemli bir adım atarak özgeçmişlerini de ekleyecekleri güzel bir deneyim elde etmişlerdir. İlçemizde ilk defa Erasmus'a katılım sağlanarak okulumuz yurtdışında temsil edilmiştir. Bundan sonraki eğitim öğretim dönemlerinde de Erasmus'un bir parçası olmayı temenni ediyoruz" denildi.

Bahçesaray’dan Avrupa’ya uzanan başarı öyküsü

Bahçesaray’dan Avrupa’ya uzanan başarı öyküsü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber