Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...14:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar günü sandıkları patlatacak mıyız?" dedi.14:49 Sultanbeyli’de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğ...
Sami Er
Yerel 17 Nisan 2021 - 10:28 Yorum: 0

Bahçeşehir Gölet’te yürüyüş ve bisiklet yolu bir arada

Doğa dostu çalışmalarına bir yenisini ekleyen Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'te yürüyüş keyfini uzatıyor.

Bahçeşehir Gölet’te yürüyüş ve bisiklet yolu bir arada

Doğa dostu çalışmalarına bir yenisini ekleyen Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'te yürüyüş keyfini uzatıyor. 2 bin 250 metre uzunluğundaki yürüyüş yoluna, bin 273 metre uzunluğunda yeni bir etap daha ekleniyor. Çalışma sahasında incelemelerde bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yürüyüş yoluna ilave olarak bir de bisiklet yolu yaptıklarını belirtti.

Bahçeşehir Gölet Parkı'nın yanı başında yer alan dere aksı ile demir yolu arasındaki güzergahta saha çalışmaları hızla devam ediyor. Zemin düzleme işlemlerinin yapıldığı çalışma alanında incelemelerde bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Gölet yürüyüş yolu projesinin 2. etap çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Kartoğlu, projenin tamamlanarak kısa süre içerisinde Başakşehirlilerin hizmetine açılacağını ifade etti.

Bir yanı yürüyüş, diğer yanı bisiklet yolu olacak

Çalışmalar tamamlandığında yürüyüş yolunun uzunluğunun 3,5 kilometreye ulaşacağını söyleyen Başkan Kartoğlu, "Mevcut yürüyüş yolumuzun ilk etabı 2 bin 250 metre uzunluğa sahip. Yürüyüş yolu güzergahımızı bin 273 metre daha uzatarak 3 bin 523 metreye çıkartıyoruz. Sadece yürüyüş yolu ile sınırlı kalmıyoruz. Yürüyüş yolu güzergahımızın hemen yanı başına bir de bisiklet yolu yapıyoruz" diye konuştu.

Yeni güzergaha bin ağaç dikilecek

Bahçeşehir Gölet yürüyüş ve bisiklet yolu projesinde Başakşehirlilerin güvenliği için her ayrıntı düşünüldü. Güzergah boyunca her iki yöne tel çitler yerleştirilecek. Tel çitlere estetik bir görünüm kazandırmak için hoş koku veren sarmaşık türleri kullanılacak. Yürüyüş ve bisiklet yolu güzergahında gerçekleştirilecek yeşil alan çalışmaları kapsamında bine yakın ağaç ve 3 bin 700 çalı dikimi de yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber