Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:45 Bahar ayında Ağrı Dağı’na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu14:44 Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor14:43 11 kişinin yaralandığı otobüs kazasının olay yeri havadan görüntülendi14:43 YÖK Başkanı Erol Özvar: "Türkiye’deki üniversitelerin yüzde 99.8’i dolu"14:42 Yozgat’ta depremin izleri gün ışıyınca ortaya çıktı14:42 Maraş ve Tokat depremlerini önceden bildirmişti, İstanbul için rahatlatan t...14:41 Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı14:41 İl Emniyet Müdürü Arıbaş: "Olaylara karşı tüm tedbirleri alıyoruz"14:40 İstanbul’da Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında pazar günü bazı yollar tr...14:39 Contitech işçilerinden ‘keyfi işten çıkarma’ eylemi14:38 Organlarını başlayarak 4 hayata umut olan Melek, son yolculuğuna uğurlandı14:36 CHP lideri Özgür Özel, CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar’ın cenaze nama...14:35 Metro Turizm otobüsü kaza yaptı: 11 yaralı14:35 Düzce’de eşit oy alan muhtarların seçimi yenilenecek14:35 Akdeniz Üniversitesi, Antalyalıların gıda ihtiyaçlarını karşılayacak14:31 Batman’da kolu paketleme makinesine sıkıştıran 1 işçi saatler sonra kurtarı...14:29 İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak14:29 UNCESCO Müzik şehri Şanlıurfa’da koro yarışmasında ödüller sahiplerini buld...14:28 Hz. Ömer’in adaleti ve hoşgörüsü Kahta’da sahnelendi14:26 Depremin vurduğu Sulusaray’da halı sahada cuma namazı kılındı
Yerel 09 Nisan 2020 - 15:33 Yorum: 0

Bahşılı’da pazar yerlerine el dezenfekte noktaları kuruldu

Kırıkkale'nin Bahşılı Belediyesi, ilçe sınırlarında kurulan semt pazarlarının giriş ve çıkışlarına, vatandaşların kullanımı için el dezenfektanları...

Bahşılı’da pazar yerlerine el dezenfekte noktaları kuruldu

Kırıkkale'nin Bahşılı Belediyesi, ilçe sınırlarında kurulan semt pazarlarının giriş ve çıkışlarına, vatandaşların kullanımı için el dezenfektanları yerleştirdi, vatandaşların ateşi ölçüldü.

Çin'in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde ortaya çıkan, Türkiye dahil birçok ülkede etkisini gösteren Korona virüs (Covid-19) salgının hızla yayılmasının ardından Bahşılı Belediyesi, tedbirlerini üst düzeye çıkardı. İlçe sınırlarında kurulan semt pazarlarının giriş ve çıkışlarına, vatandaşların kullanımı için el dezenfektanları yerleştirirken zabıta ekiplerince, pazar alanına gelen vatandaşların ateşi ölçüldü.

"Lütfen evde kalın sağlığınızı koruyun"

Alınan tedbirler hakkında bilgiler aktaran Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, "Vatandaşlarımızın sağlığı için elimizden gelen tedbirleri alıyoruz. İlçemize kurulan perşembe pazarına gelen herkesin ateşi ölçülüyor, girişte görevli arkadaşlarım maske ve eldiven dağıtılıyor. Dezenfektan standından ihtiyaç halinde el dezenfektanı kullandırılıyor. Ayrıca pazar yerinde tezgah araları güvenli mesafeye çekilerek tedbirlerimizi aldık. Sizler için tüm tedbirleri aldık ama ne olur sizlerde tedbirli olun, zorunlu olmadıkça evden çıkmayın. Lütfen evde kalın sağlığınızı koruyun" dedi.

Pazar alışverişine gelen vatandaşlar, uygulamadan memnuniyetlerini dile getirerek, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin'e teşekkür etti.

Bahşılı’da pazar yerlerine el dezenfekte noktaları kuruldu

Bahşılı’da pazar yerlerine el dezenfekte noktaları kuruldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber