Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 14:53 Yorum: 0

Baja rallisi 21-25 eylül tarihleri arasında yapılacak

Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi, 21-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Baja rallisi 21-25 eylül tarihleri arasında yapılacak

Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi, 21-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

15 Temmuz "da yaşanan darbe girişimi sonucu ileri bir tarihe ertelenen Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisinin yapılacağı tarih belli oldu. 4 gün sürecek ve toplamda 450 kilometrelik parkuru kapsayan yarışlar 21-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesinin destekleri, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilen ralli, Düzce ve 7 ilçesinde gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyon tanıtımı amacıyla İstanbul'daki Vialand'da yapılan basın toplantısına Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın yanı sıra TMF Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları katılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber