Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Bakacakkadı'da çevre düzenlemesi

ZONGULDAK (AA) – Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, belde merkezinde ve çevresinde ağaçlandırma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

Bakacakkadı'da çevre düzenlemesi

ZONGULDAK (AA) – Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, belde merkezinde ve çevresinde ağaçlandırma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz sezonuna girmeden belediye ekiplerince ağaçlandırmanın yanı sıra, çiçek ve çimlendirme çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Mahalle aralarında bozuk olan yollarda, onarım çalışması yaptıklarını ifade eden Özdemir, ''Beldede yoğun bir şekilde yaza hazırlanıyoruz. Çiçeklendirme, oturacak banklar ve yollarda onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İnşallah birkaç içerisinde Bakacakkadı, yaşanabilir modern bir şehir olacak'' diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber