Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 24 Temmuz 2021 - 13:53 Yorum: 0

Bakan Adil Karaismailoğlu Arhavi’de incelemelerini sürdürdü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Artvin'in Arhavi ilçesinde meydana gelen sel felaketinde yaraların bin an önce sarılması için sahadaki...

Bakan Adil Karaismailoğlu Arhavi’de incelemelerini sürdürdü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Artvin'in Arhavi ilçesinde meydana gelen sel felaketinde yaraların bin an önce sarılması için sahadaki incelemelerini sürdürüyor.

Sel felaketinde etkilenen bölgede ekiplerin çalışmalarına devam ettiğini belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Oluşan hasarları kısa zamanda bertaraf ederek Artvinli vatandaşlarımıza emniyetli ve konforlu ulaşım hizmetini yeniden sunacağız" dedi.

Karaismailoğlu, Arhavi'deki incelemelerinin ardından selden etkilenen bir diğer ilçe olan ve kayıp bir kişinin arama çalışmalarının sürdüğü Murgul ilçesine geçti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber