Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Eylül 2016 - 19:18 Yorum: 0

Bakan Ağbal’dan Başkan Külcü’ye Övgü

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün yatırımlarla ilgili yaptığı sunumu izledikten sonra açıklama yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, belediyenin...

Bakan Ağbal’dan Başkan Külcü’ye Övgü

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çorum Belediyesi'ni ziyaret etti.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün yatırımlarla ilgili yaptığı sunumu izledikten sonra açıklama yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, belediyenin çalışmalarından çok memnun olduğunu ve her türlü desteği vermeye devam edeceğini söyledi.

Yatılı Kız ve Erkek Kur'an Kursları, Küçük Sanayi Sitesi'ne yapılan 440 işyeri ve diğer çalışmalarla ilgili tahsis işlemleri için destek isteyen Başkan Külcü'ye söz veren Bakan Ağbal, "Ne zaman Çorum'a gelsem, yeni projeleri ard arda dizilmiş olarak görüyorum ve bu da bir Çorum evladı olarak bana gurur veriyor, ayrıca hemşehrilerim adına da gurur duyuyorum. Başkan doğrusunu yapıyor, hayır işlerde acele etmek lazım. Biz de üzerimize düşeni yerine getireceğiz" diyerek, bürokratlarına talimat verdi.

Geçmişte Çorum'un işleriyle ilgili tasarruflarının bulunduğunu hatırlatan Bakan Ağbal, "Geçmişteki tasarruflarımızın yatırım olarak hayata geçtiğini görüyorum. Çorum Belediyesi, şehrin silüetini değiştirip, modern bir şehir haline getirdi. Bu başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'yü kutluyorum." dedi.

Çorum'un havaalanı konusundaki talebi hakkında da açıklama da bulunan Başkan Külcü, "Çorum havaalanı ve hızlı tren olmak üzere her iki yatırımı da hakediyor. Merak etmeyin bu konular günlü konular değildir. Bu konuları takip ederiz, vakti zamanı gelince gelir açıklama yaparız. Çalışmaları bitirdik, sonuç şudur deriz. Bunun için benden bir vade istemeyin. Genelde maliye bakanları ne vade verir, ne söz verir" ifadelerini kullandı.

Bakan Ağbal’dan Başkan Külcü’ye Övgü

Bakan Ağbal’dan Başkan Külcü’ye Övgü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber