Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 22 Mart 2017 - 20:33 Yorum: 0

Bakan Akdağ, Kahta ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ referandum çalışmaları kapsamında Adıyaman'da bulunduğu bir takım temaslar sonrası Kahta ilçesinde vatandaşlarla bir araya...

Bakan Akdağ, Kahta ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ referandum çalışmaları kapsamında Adıyaman'da bulunduğu bir takım temaslar sonrası Kahta ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, MHRS lokasyonu olan Türk Telekom'un çağrı merkezi şirketi AssisTT'nin organize sanayi bölgesinde 800 gencin istihdam edildiği çağrı merkezine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Kahta ilçesine geçti.

Bakan Akdağ'a, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Milletvekillerinden Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, ilçe ve belde belediye başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda parti üyeleri eşlik etti.

Kahta ilçesinde ilk olarak vatandaşlara hitaben eden Bakan Akdağ, referanduma değinerek sandıklarda yüzde 90 çıkması için halka gidilmesi gerektiğini vurguladı.

Bakan Akdağ, daha sonra AK Parti Kahta İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Bakan Akdağ partililere yaptığı konuşmada CHP'ye yüklenerek, "Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının derdi nedir biliyor musunuz. Onlar sizleri beğenmiyorlar, onları sizleri olduğunuz gibi kabul etmiyorlar. Onlar sizin değişmenizi istiyorlar. Ne zamandır başladılar buna, 1940'lı yıllarda başladılar. Ezani Muhammediyeye el uzattılar, milletin oylarıyla seçilmiş pırıl pırıl bir başbakanı ve iki arkadaşını darağacına götürdüler ve sonra bir sağdan bir de soldan astık dediler. Ondan sonra 28 Şubatı getirdiler milletin başına bela etmek için. Ama milletin kıymetli bir evladı Recep Tayyip Erdoğan çıktı onlara dedi ki, siz bin yıl devam edeceksiniz demiştiniz bin yıl değil Allah'ın izniyle sizin bu zulmünüz bir ay bile bir sene bile devam etmez" dedi.

16 Nisan'dan sonra güzel günlere hep beraber milletle el ele yürüyeceklerini vurgulayan Bakan Akdağ, "16 Nisan'a inşallah heyecanla hazırlanıyoruz. Sizlere itibarımız tamdır. Bu partinin teşkilat mensupları AK Partiye gönül vermiş kardeşlerim elbette çalışacaktır. İnşallah bu 18 maddeyle Kahta kendisini bir daha ispatlayacak 16 Nisan'da güzel günlere beraber yürüyeceğiz. Rabbim hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Partililere yaptığı konuşmaların ardından Bakan Akdağ, daha sonra Kahta İlçe Kültür Merkezinde muhtarlarla ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Kültür merkezinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kahtalılarla el ele vererek referandum için durmadan yola devam ettiklerini bu referandumda yüzde 90'ın üzerinde sonuçların Kahta ilçesinde çıkacağını söyledi.

Daha sonra konuşan TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ise AK Parti hükümetleri öncesinde Türkiye'nin hep karanlık zamanlardan geçtiğini ve bu karanlık günlerin AK Parti hükumetleriyle sonra erdiğini belirtti. Aydın, Türkiye'nin geleceği için daha güçlü bir ülke için herkesin referanduma kadar "Evet" için çalışması gerektiğini çalınmadık bir kapı sıkılmadık bir elin bırakılmaması gerektiğini ifade etti.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise, Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu eleştirdi. Akdağ, "Kılıçdaroğlu ve yanındakiler milleti değiştirmeye çalıştılar. Onlar seni beni hiç olduğumuz gibi kabul etmediler ki. Önce dedelerimizin sarığına el uzattılar, biz onlara yetişmedik ama işittik. 12 Eylül'e ben yetiştim. Erzurum'da polis milletin başındaki takkeleri toplardı. Ondan sonra 28 Şubat'ta zaten kız çocuklarımızı okul önlerinde inim inim inlettiler neden başörtüsü takıyorlar diye. Peki neredeydi o zaman Kılıçdaroğlu senin partin. 60'ta neredeydiniz darbecilerin yanında, 28 Şubatta neredeydiniz darbecilerin yanındaydınız. Bunlar sizin iradenize karşı kendilerini güçsüz hissettikleri her zaman askere göreve diye pankart taşıdılar. Şimdi bunların modeli geçti. Bu Cumhuriyet Halk Partisi ile HDP'nin modeli geçmiş hallerini gelin 16 Nisan'da şu tarihe gömelim. 16 Nisan'da bunları tarihin çöplüğüne atmamız lazım. Artık bu milletin sesinden daha gür bir ses çıkmayacak" ifadelerini kullandı.

Bakan Akdağ, Kahta ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Bakan Akdağ, Kahta ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Bakan Akdağ, Kahta ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Bakan Akdağ, Kahta ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Bakan Akdağ, Kahta ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber