Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 17:23 Yorum: 0

Bakan Albayrak Eskişehir Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

Bir dizi temasta bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Eskişehir Valiliği ve AK Parti Eskişehir İl Başkanlığını...

Bakan Albayrak Eskişehir Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

Bir dizi temasta bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Eskişehir Valiliği ve AK Parti Eskişehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bakan Albayrak, Eskişehir programına şehit Seçkin Arıkan'ın evini ziyaret ederek başladı. Daha sonra Eskişehir Valiliği'ne gelen Bakan Albayrak, Valilik şeref defterini imzaladı. Ardından AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'na geçen Bakan Albayrak, burada partililer ile kısa bir toplantı yaptı. Bakan Albayrak'a ziyaretleri esnasında Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber