Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 23 Mayıs 2019 - 17:08 Yorum: 0

Bakan Albayrak: "Sanayimizin ileri teknoloji altyapısını daha ileri taşıyacağız"

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, "İVME Finansman Paketi ile sadece cari açığın azalmasına katkı vermekle kalmayacağız, sanayimizin ileri teknoloji...

Bakan Albayrak: 'Sanayimizin ileri teknoloji altyapısını daha ileri taşıyacağız'

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, "İVME Finansman Paketi ile sadece cari açığın azalmasına katkı vermekle kalmayacağız, sanayimizin ileri teknoloji üretim altyapısını daha da ileri taşıyacağız" dedi.

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak resmi sosyal medya hesabından İleri, Verimli, Milli Endüstri (İVME) Finansman Paketi açıklamasının ardından bir paylaşımda bulunarak, "Ham madde ve ara mal imalatı, makine ve tarım sektörleri için devreye aldığımız İVME (İleri, Verimli, Milli Endüstri) Finansman Paketi ile sadece cari açığın azalmasına katkı vermekle kalmayacağız, sanayimizin ileri teknoloji üretim altyapısını daha da ileri taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber