Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Nisan 2018 - 14:38 Yorum: 0

Bakan Arslan döneminde Ağrı yolları şantiyeye döndü

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın bakanlık yaptığı dönemde Ağrı yolları adeta şantiyeye döndü.

Bakan Arslan döneminde Ağrı yolları şantiyeye döndü

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın bakanlık yaptığı dönemde Ağrı yolları adeta şantiyeye döndü.

Kars Milletvekili olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bakan olduktan sonra kendi bölgesini ihmal etmeyerek güzel projelere imza attı. Her konuşmasında Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan illerindeki sorunları dile getiren Bakan Arslan, Ağrı'ya yakın ilgi göstererek bütün yolları adeta yeniden yaptırdı.

Ağrı'da 80 yılda 17 kilometre bölünmüş yol yapılmışken sadece 14 yılda 330 kilometre yol yapıldı.

Uluslar arası yol olan Ağrı-İran transit yolunu adeta yeniden yapan Bakan Arslan, Ağrı Erzurum yolunda yenileme ve asfalt çalışmalarını yaptırdı. Ağrı ve Kars'ı birbirine daha da yakışlaştıracak olan Kağızman yolunu daha da genişleterek bitme aşamasına getiren Bakan Arslan döneminde yine Çaldıran yoluna yeni tüneller yapılması kararı alındı. Ayrıca yıllarca birçok kazanın yaşandığı ve sürücülerin giderken tedirgin olduklar Tutak-Van yolu güzergâhı değiştirilerek yeni yol yapıldı. Ağrı-Erzurum yoluna 3 yeni tünel yapılacağını açıklayan Bakan Ahmet Arslan, şehir merkezine yapılacak olan yeni alt geçit projesine büyük destek vererek katkı sağladı.

Ağrı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, döneminde ulaştırma hizmetinde en güzel dönemini yaşarken, Ağrılılar bölgenin abisi olarak bilinen Bakan Arslan'a minnettar olduklarını belirttiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber