Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ekim 2017 - 14:43 Yorum: 0

Bakan Arslan PTT’nin 177’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yayınladığı mesajına Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 177'inci kuruluş yıl dönümünü...

Bakan Arslan PTT’nin 177’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yayınladığı mesajına Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 177'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

PTT'nin kuruluşunun 177'inci yıl dönümü yayınladığı yazılı mesajla kutlayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT'nin değişen dünya ve ülke şartları karşısında elindekiyle yetinmeyen, "Türkiye'ye ve milletimize nasıl daha iyi hizmet edebilirim?" sorusuna cevap arayan bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Arslan, mesajında PTT son dönemde haberleşmede Türkiye'nin en büyük markalarından biri olduğunu ve bankacılıkta, lojistik-kargo hizmetlerinde, e-ticarette de önemli bir marka haline geldiğini belirterek, "PTT, son dönemde haberleşmede Türkiye'nin en büyük markalarından biri olmuştur. Bankacılıkta, lojistik-kargo hizmetlerinde, e-ticarette de önemli bir marka haline gelmiştir. Bununla birlikte PTT Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı görevini de yürütmektedir. Bugün PTT olmadan karar alamayan bir dünya posta sektörü vardır" dedi.

Arslan, PTT'nin bu kadar geniş bir yelpazede hizmet vermesi ve bunu büyük bir başarıyla sürdürmesini PTT ailesinin millete hizmet yolunda bıkmadan, usanmadan, mesai mefhumu gözetmeden çalışmasının büyük payı olduğunun altını çizerek, PTT Haftası'nı kutladı ve çalışma arkadaşlarına başarılarının devamını diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber