Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Eylül 2016 - 14:33 Yorum: 0

Bakan Arslan, uçakta anons yaparak yolcuların bayramını kutladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, THY uçağında yolculara sürpriz yaptı.

Bakan Arslan, uçakta anons yaparak yolcuların bayramını kutladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, THY uçağında yolculara sürpriz yaptı. Uçak içi anons sistemini kullanarak yolcuların bayramını kutlayan Bakan Arslan, minik bir yolcunun da elini öptü.

Memleketi Kars'a gitmek üzere Türk Hava Yolları'nın Ankara-Kars seferini yapan uçağına binen Bakan Arslan, yolculara sürpriz yaptı. Kabin memurlarının kullandığı anons sisteminden yolcuların bayramını kutlayan Arslan, "Değerli yolcularımız iyi bayramlar diliyoruz. Hepinize sağlık, afiyet içerisinde huzurlu nice bayramlar diliyorum inşaallah. Karslı olanlar evlerine hoş geliyor. Misafirlerimiz varsa onlar da memleketimize hoş geliyor. İyi bayram dileklerimi ben tekrar iletiyorum. Sizlere, ailenize, çoluğunuzla çocuğunuza sağlık afiyet diliyorum. Memleketimize Rabbim inşallah huzurlu günler nasip eder" ifadelerini kullandı.

Yolcularla bayramlaşarak sohbet eden Arslan, kendisiyle bayramlaşmaya gelen küçük bir yolcunun da elini öptü. "İyi yolculuklar" dileyen Bakan Arslan'ı yolcular da alkışladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber