Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 11 Ekim 2016 - 23:08 Yorum: 0

Bakan Avcı: “Bu geceyi bütün şehitlerimizin ruhlarına takdim ediyoruz’

"Ayyıldızlı Bayrağımız Altındaki Birliktelik" temalı 2016-2017 sanat sezonunun açılış programına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Bu...

Bakan Avcı: “Bu geceyi bütün şehitlerimizin ruhlarına takdim ediyoruz’

"Ayyıldızlı Bayrağımız Altındaki Birliktelik" temalı 2016-2017 sanat sezonunun açılış programına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Bu geceyi ve sunumları Seyyid'ül Şüheda Hz. Hüseyin Efendimiz ve yoldaşlarının ruhlarına, bütün şehitlerimizin ruhlarına takdim ediyoruz" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2016-2017 sanat sezonu, düzenlenen açılış programı ile başladı. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen açılış programına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Avcı, "Bu geceyi ve sunumları Seyyid'ül Şüheda Hz. Hüseyin Efendimiz ve yoldaşlarının ruhlarına, bütün şehitlerimizin ruhlarına takdim ediyoruz. Rahmet ve şefaatlerini diliyoruz. Yeni sanat sezonumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

"Ayyıldızlı Bayrağımız Altındaki Birliktelik" temalı Kültür ve Turizm Bakanlığı 2016-2017 sanat sezonu programı, 15 Temmuz darbe girişiminde ve terör saldırılarında şehit ve gazi olanlara ithaf edildi. Programda, Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu, İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu, İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu, İstanbul Devlet Halk Müziği Korosu, İstanbul Senfoni Orkestrası, İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu'nun ortaklaşa yaptığı çok sayıda parça icra edildi. Program, mehteran konseri, bayraklı dans gösterisi, semah ve semazen gösterileriyle son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber