Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Aralık 2014 - 12:33 Yorum: 0

Bakan Avcı, Nizip'ten yapılan çağrıya duyarsız kalmadı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir öğretmenin sosyal paylaşım sitelerinde köy okulundaki spor malzemesi eksikliğine ilişkin paylaştığı fotoğraf, Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın dikkatini çekti

Bakan Avcı, Nizip'ten yapılan çağrıya duyarsız kalmadı

GAZİANTEP (AA) - Nizip ilçesinde bir öğretmenin sosyal paylaşım sitelerinde okuldaki spor malzemesi eksikliğini paylaştığı fotoğraf üzerine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ihtiyaç duyulan spor malzemelerinin temin edilmesini sağladı. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Nizip'e bağlı Yeniyazı Köyü İlkokulu'nda görev yapan bir öğretmen, öğrencilerinin malzeme olmadığı için spor yapamadığını anlatan bir fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı. 

Söz konusu fotoğrafı gören Bakan Avcı, okulla irtibata geçilmesini ve ihtiyaç duyulan spor malzemelerinin hemen temin edilmesini sağladı. Malzemeler bakanlık kanalıyla Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaştırıldı.

Nizip'e giden İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Yeniyazı Köyü İlkokulu'nu ziyaret  ederek, basketbol, voleybol ve futbol topları, spor ayakkabıları ile masa tenisi ekipmanlarından oluşan malzemeleri öğrencilere dağıttı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber