Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mayıs 2021 - 00:03 Yorum: 0

Bakan Bilgin’den "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bakan Bilgin’den '19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Bilgin, mesajında, "19 Mayıs 1919, Samsun'dan hareketle işgal kuvvetlerini vatanımızdan atmak için İstiklal Mücadelemizi başlattığımız milli bağımsızlık hareketinin sembolüdür. 19 Mayıs Türk Milletinin dünyaya emperyalizmin yenilebildiğini gösterdiği gündür. 1000 yıllık tarih boyunca Anadolu'yu Türkiye yapan milli ruhun tarihe ve bu topraklara mührünü vurduğu gündür. Bu şuurla yetişen gençlerimiz bu milli ruhu sonraki nesillere taşıyacaktır.

Biz, kendisine, ülkesine ve insanlığa karşı sorumluluklarının bilincindeki gençlerimiz ile Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaştığımız şu günlerde azim ve kararlılıkla ülkemizi daha da ileri ufuklara taşıyacağız. Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber