Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 28 Şubat 2017 - 16:58 Yorum: 0

Bakan Bozdağ, Fransa ve Almanya’yı ziyaret edecek

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fransa'nın Strazburg ve Almanya'nın Baden Baden şehrinde çeşitli temaslarda bulunacak.

Bakan Bozdağ, Fransa ve Almanya’yı ziyaret edecek

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fransa'nın Strazburg ve Almanya'nın Baden Baden şehrinde çeşitli temaslarda bulunacak.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 1-2 Mart 2017 tarihlerinde çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere Fransa'nın Strazburg kentine gidecek. Bozdağ, Strazburg'da Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ve AİHM Başkanı Guido Raimondi ile ikili görüşmeler yapacak. Bakan Bozdağ ayrıca, Avrupa Konseyi Delegeler Komitesi'nde 47 üye ülkenin büyükelçilerine hitap edecek.

Bozdağ'ın Strazburg temaslarında, Fetullahçı Terör Örgütü tarafından geçekleştirilen 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain ve kanlı terörist darbe teşebbüsü ve sonrasında yaşanan gelişmeler ele alınacak.

Bozdağ, AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Strazburg'da düzenlenen toplantıda vatandaşlar ile bir araya gelecek ve Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Strazburg binasının açılışını gerçekleştirecek.

Strazburg temaslarının ardından ise Bakan Bozdağ, AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Almanya'nın Baden Baden şehrinde düzenlenen toplantıda Türk vatandaşları ile buluşacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber