Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Haziran 2017 - 12:23 Yorum: 0

Bakan Çağatay Kılıç’tan bayram mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "İnanıyorum ki, kalplerimize huzur taşıyan bu kutlu günlerin maneviyatı ve hep bir ağızdan ettiğimiz dualar;...

Bakan Çağatay Kılıç’tan bayram mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "İnanıyorum ki, kalplerimize huzur taşıyan bu kutlu günlerin maneviyatı ve hep bir ağızdan ettiğimiz dualar; insanlığın kalbine rahmet, coğrafyamıza sükûnet, ülkemize de bereket getirecek bir vesile olacaktır" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında "Rahmet, mağfiret ve bereketin yağmur olup yağdığı mübarek Ramazan ayını uğurladığımız günlerde; huzur ve saadet kaynaklarımızdan biri olan Ramazan Bayramına erişmenin sevincini de aynı anda yaşıyoruz. Yorgun ve acılı coğrafyamızda kötü niyetlerle tutuşturulan ateşlerin hepsinin, bu rahmet günleri vesilesiyle İbrahimî bir gül bahçesine çevrildiğini görmeyi Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Ramazan ayında, vatan topraklarını müdafaa ederken şehadet makamına uğurladığımız kahraman evlatlarımızı da bir kez daha sonsuz rahmet ve minnetle yad ediyorum.

İnanıyorum ki, kalplerimize huzur taşıyan bu kutlu günlerin maneviyatı ve hep bir ağızdan ettiğimiz dualar; insanlığın kalbine rahmet, coğrafyamıza sükunet, ülkemize de bereket getirecek bir vesile olacaktır. Bu inanç ve umutla; mübarek Ramazan Bayramımızın birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak edilmesini temenni ediyor, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum" ifadelerini kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber