Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Aralık 2016 - 16:43 Yorum: 0

Bakan Çağatay Kılıç’tan derbi mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak derbi mücadelesinin dostça ve centilmence geçmesini dileyerek...

Bakan Çağatay Kılıç’tan derbi mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak derbi mücadelesinin dostça ve centilmence geçmesini dileyerek her iki takıma başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 13. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma öncesi dostluk ve fair play çağrısında bulundu.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın ülkemizi Avrupa kupalarında başarıyla temsil ettiğini ifade eden Bakan Çağatay Kılıç, "Sergiledikleri futbol ve aldıkları sonuçlarla hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de UEFA Avrupa Ligi'nde adından söz ettiren iki güzide kulübümüze yarınki derbi mücadelesinde başarılar diliyorum. Sahada centilmence mücadelenin olduğu sonuçta hak edenin kazandığı güzel bir karşılaşma olsun. Çirkinliklerin, olumsuz tezahürat ve eylemlerin yaşanmayacağı bir maç oynanmasını diliyorum" dedi.

"Fenerbahçe ve Beşiktaş seyircilerinin dostça ve kardeşçe maçı birlikte izlemelerini arzu ediyoruz"

Derbileri güzelleştiren unsurların dostluk ve centilmenlik olduğunu vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, "Misafir takım seyircilerinin de stada girebileceği derbide iki takımın taraftarı yan yana olacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş seyircilerinin dostça ve kardeşçe maçı birlikte izlemelerini arzu ediyoruz. 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin ardından oluşan birlik ve beraberlik ruhunun yarınki maçta da tekrarlanmasını bekliyoruz. Her iki takım futbolcuları, taraftarları ve yöneticilerini bu birlik ve beraberlik bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber