Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 16 Ocak 2018 - 12:53 Yorum: 0

Bakan Canikli’den Afrin operasyonuna ilişkin açıklama

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Afrin operasyonuna ilişkin, "Cumhurbaşkanımız çok net bir şekilde her şeyi açıkladı. Bütün ayrıntılara girdi....

Bakan Canikli’den Afrin operasyonuna ilişkin açıklama

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Afrin operasyonuna ilişkin, "Cumhurbaşkanımız çok net bir şekilde her şeyi açıkladı. Bütün ayrıntılara girdi. Cumhurbaşkanımızdan takip edeceğiz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Canikli, TBMM'de basın mensuplarının sorularını cevapladı. Afrin operasyonuna ilişkin soruya Canikli, "Kritik bir süreç, böyle olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanımız çok net bir şekilde her şeyi açıkladı" diyen Canikli, "Bütün ayrıntılara girdi. Cumhurbaşkanımız'dan takip edeceğiz" açıklamasında bulundu. CHP'nin Genel Kurul Toplantısı yapılması talebine karşılık Canikli, "Onlar ilerleyen zamanlarda karar verilecek konular" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber