Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 29 Ağustos 2016 - 15:13 Yorum: 0

Bakan Çavuşoğlu, Bilişim ve Dijital Arşivleme Alanında İşbirliği Projesi’nin açılışı için KKTC’ye gidecek

Dışişleri Bakanlığı, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Bilişim ve Dijital Arşivleme Alanında İşbirliği Projesi'nin açılışı için KKTC'ye gideceğini...

Bakan Çavuşoğlu, Bilişim ve Dijital Arşivleme Alanında İşbirliği Projesi’nin açılışı için KKTC’ye gidecek

Dışişleri Bakanlığı, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Bilişim ve Dijital Arşivleme Alanında İşbirliği Projesi'nin açılışı için KKTC'ye gideceğini bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Dışişleri Bakanlığı ile KKTC Dışişleri Bakanlığı arasında yürütülen Bilişim ve Dijital Arşivleme Alanında İşbirliği Projesi'nin açılışını KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu'yla birlikte gerçekleştirmek üzere 31 Ağustos 2016 tarihinde KKTC'ye resmi ziyaret gerçekleştireceği belirtilerek, "Sayın Bakanımız bu vesileyle, Kıbrıs müzakere sürecine ilişkin son gelişmeleri ele almak amacıyla KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı ile görüşecek, ayrıca Başbakan Sayın Hüseyin Özgürgün ile biraraya gelecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber