Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 12 Eylül 2016 - 09:33 Yorum: 0

Bakan Çavuşoğlu, Gazipaşa’da halkla bayramlaştı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde halkla bayramlaşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İnşallah bu Kurban Bayramı tüm dünyada barışa ve huzura...

Bakan Çavuşoğlu, Gazipaşa’da halkla bayramlaştı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde halkla bayramlaşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İnşallah bu Kurban Bayramı tüm dünyada barışa ve huzura vesile olur" dedi.

Bayram namazını Aydın Mahallesi'ndeki Veli Tuncer Camii'nde kılan Bakan Çavuşoğlu, namaz çıkışı cami cemaatiyle bayramlaştı. Namazın ardından AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, daha sonra Gazipaşa Belediyesi'ne geçerek belediye personeli ile bayramlaştı. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan halk bayramlaşmasına da katılan Çavuşoğlu, burada Kore gazisi Ahmet Akman'la yakından ilgilendi. Burada yaptığı açıklamada tüm Türk milletinin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayan Çavuşoğlu, Kurban Bayramı'nın tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini, kan ve gözyaşının dinmesini diledi Bakan Çavuşoğlu, "Suriye'de bir ateşkes ortaya çıktı, inşallah bu süreç kalıcı olur ve siyasi dönüşüm, siyasi süreç başlar. Suriye'ye, İran'a, Libya'ya, Yemen'e istikrar, barış gelir. İnşallah bu Kurban Bayramı tüm dünyada barışa ve huzura vesile olur. Tüm milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Mekke'ye, kutsal topraklara hac vazifesini yapmak için giden tüm Müslümanlara da evlerine sağlıklı bir şekilde dönmeleri için dua ediyorum" dedi.

Çavuşoğlu, bir süre daha Gazipaşa'da kaldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber