Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 22 Ekim 2016 - 12:13 Yorum: 0

Bakan Çavuşoğlu, Katar’a ziyaret gerçekleştirecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite II. Toplantısı hazırlıklarını yürütmek üzere 25 Ekim 2016 tarihinde Katar'a...

Bakan Çavuşoğlu, Katar’a ziyaret gerçekleştirecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite II. Toplantısı hazırlıklarını yürütmek üzere 25 Ekim 2016 tarihinde Katar'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Bakanlıktan ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, "Sayın Bakanımız, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite II. Toplantısı hazırlıklarını yürütmek üzere 25 Ekim 2016 tarihinde Katar'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir. Ziyaret çerçevesinde yapılacak görüşmelerde, ikili ilişkilerimizin yanısıra bölgesel ve uluslararası gelişmeler de ele alınacaktır" ifadesi kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber