Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 07 Aralık 2016 - 12:18 Yorum: 0

Bakan Çelik, AB üyesi ülkelerin büyükelçileri ile görüşecek

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin büyükelçileriyle Adana'da bir araya gelecek.

Bakan Çelik, AB üyesi ülkelerin büyükelçileri ile görüşecek

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin büyükelçileriyle Adana'da bir araya gelecek. Çelik'in, büyükelçilerle Türkiye-AB ilişkilerini ele almayı öngördüğü öğrenildi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, 8-10 Aralık tarihlerinde Adana ve Mersin'e ziyaretler gerçekleştirecek olan Avrupa Birliği üyesi ülkelerin Büyükelçileriyle, bir araya gelecek. Ziyarete ilişkin AB Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Adana'da düzenlenen akşam yemeğinde AB Bakanı Çelik'in, Büyükelçilerle samimi bir sohbet ortamında güncel gelişmeleri ve Türkiye-AB ilişkilerini ele almayı öngördüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, AB üyesi ülkelerin Adana ziyareti, 8 Aralık günü Adana Valiliği ziyareti ile başlayacak ve büyükelçiler, 24 Kasım günü terör eyleminin gerçekleştirildiği yere çiçek bırakarak, saygı duruşunda bulunacak.

Ayrıca, Avrupa Birliği Bakanı Çelik'in, büyükelçilere daha önce verdiği söz çerçevesinde memleketi Adana'da, Adana kebabı ve şalgam suyu ikram etmesinin planlandığı bilgisi edinildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber