Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Mart 2017 - 18:13 Yorum: 0

Bakan Çelik referandum çalışmalarını Suruç’ta sürdürdü

Şanlıurfa'da referandum çalışmalarını sürdüren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Suruç ilçesinde bir düğün salonunda mahalle muhtarlarıyla...

Bakan Çelik referandum çalışmalarını Suruç’ta sürdürdü

Şanlıurfa'da referandum çalışmalarını sürdüren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Suruç ilçesinde bir düğün salonunda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda, "Suruç 16 Nisanda gücümüze güç katacaktır" dedi.

Bakanı Çelik, Suruç ilçesinde bir düğün salonunda mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek referandumda Evet'in önemini anlattı. Düzenlenen toplantıya Bakan Faruk Çelik'in yanı sıra, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Vali Güngör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve vatandaşlar katıldı.

Suruç halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Bakan Çelik, "16 Nisandan sonra köyünüzle beraber olacağız, mahallenizle beraber olacağız. Suruç'la birlikte olacağız. Bölgenin ve Şanlıurfa'nın geleceğini konuşacağız" açıklamalarında bulundu.

"Suruç'a 50'nin üzerinde okul yaptık"

Suruç'a 50'nin üzerinde okul yaptık diyen Bakan Çelik, "Suruç'a dünyanın sayılı projesi olan 3 yıl içerisinde Suruç Ovasına su getirdik. Kendisine uzatılan elin kıymetini bilmeyecek insanlar olacak, kanı bozuk insanlar olacak ama işin özüne bakıldığında yiğit Suruçlu var yiğit. Suruç'un sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur. Bunların Türkiye'de, Suruç da dikili bir ağacı yok yalnız her konuda hayır hayır niçin hayır diyorsunuz her şeye hayır diyorlar yapılan bütün hizmetlere hayır diyorlar sizin hiç "Evet'iniz olmayacak mı AK Parti bu referandumda hayır deseydi bunların tamamı Evet'çi olacaktı" şeklinde konuştu.

"Çözümü milletimizin önüne getirdik fakat nasıl sabote ettiler"

Çözümü milletimizin önüne getirdik fakat nasıl sabote ettiklerin gördünüz diyen Bakan Çelik konuşmasının devamında, "Suruçlular, Suruç'un geleceği bölgenin geleceği açısından bulunduğumuz süreç önemlidir. Sizlere bir kez daha diyorum ki, olan bitenler geride kaldı. Türkiye'de kronik sorunlar var, sıkıntılarımız var ama bunları çözecek olan kadro Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki kadrodur. Başka kimseden bir şey bekliyor musunuz hiç aklınızdan geçiyor mu başkalarının çözeceği. Biz aslında çözümü milletimizin önüne getirdik fakat nasıl sabote ettiklerini gördünüz. Yine de gerçekte var olan sorunlarımızı çözecek olan Allah uzun ömür versin cumhurbaşkanımız önderliğinde ki bu kadrolardır. Suruç'un sorunlarını çözeceğiz inşallah yeter ki desteğinizi esirgemeyin yeter ki gücümüze güç katmaya devam edin. 2011 Tarihinde bizim önderlimizde 22 kat trilyon Şanlıurfa'ya yatırım geldi. Şimdi yeni bir sisteme geçeceğiz 16 Nisan'da vereceğiniz destekle ben inanıyorum ki çok daha hızlı bir şekilde Suruç'un meselelerine el atacağız ve Suruç yaşanabilir bir ilçe olacak endişeniz olmasın. Allah yardımcımız olsun, düşmanlarımıza fırsat vermesin" dedi.

"Suruç'u güzel bir ilçe yapacağız"

Toplantıda açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ise, "Büyükşehir Belediyesi olarak Suruç ilçemizde programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Programlı gidebilelim ki ilçenin sorunlarını tek tek çözelim. Bu baharda ilçede 4 tane parkın yapımını birlikte başlatacağız.. İlçeye her geldiğimizde bir yatırımın açılışını yapacağız. Bulvarları düzelteceğiz. Esnafın darabalarını dizayn edeceğiz. Cephe düzenlemeleri yapacağız. Çalışan bir kadromuz var. İş üreten bir kadromuz var. Eksiklikleri peyderpey gidereceğiz. Suruç'u güzel bir ilçe haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Bakan Çelik referandum çalışmalarını Suruç’ta sürdürdü

Bakan Çelik referandum çalışmalarını Suruç’ta sürdürdü

Bakan Çelik referandum çalışmalarını Suruç’ta sürdürdü

Bakan Çelik referandum çalışmalarını Suruç’ta sürdürdü

Bakan Çelik referandum çalışmalarını Suruç’ta sürdürdü

Bakan Çelik referandum çalışmalarını Suruç’ta sürdürdü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber