Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Mart 2017 - 12:43 Yorum: 0

Bakan Çelik’ten Avrupa’ya çağrı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da startını verdiği Tarımsal Eğitim Seferberliği programında Avrupa ülkelerine seslenerek,...

Bakan Çelik’ten Avrupa’ya çağrı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da startını verdiği Tarımsal Eğitim Seferberliği programında Avrupa ülkelerine seslenerek, "Bir kez olsun insanlığınızı hatırlasanız da bu Afrika ülkelerindeki perişan insanlara sahip çıksanız ve terörist seviciliğinizden darbeci seviciliğinden vazgeçseniz" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da startını verdiği Tarımda Eğitim Seferberliği ve Milli Tarım programı çerçevesinde eğitim programının tanıtımını yapıyor. GAPTEAM'da düzenlenen programa, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Çakmaklı ile Şanlıurfa milletvekilleri ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Avrupa ülkelerine seslendi

Bakan Çelik programda yaptığı konuşmasında Avrupa ülkelerine seslenerek, "Şimdi dünya, Afrika ülkeleri açlıkla karşı karşıya iken diğer taraftan bakıyoruz, dünyadaki tahıl stokları 500 milyonları aşmış bulunuyor. Bir yandan stoklar artırılıyor, diğer taraftan da insanlar çok ciddi bir şekilde açlıkla mücadele ediyor. Bu tarım programı vesilesiyle o ülkelere de seslenmek istiyoruz. Sözüm ona çağdaşlara o teröristlere o darbecilere kucak açacağınıza, her gün aç yatan ekmeğe muhtaç bu insanlara el uzatsanız, onlara sahip çıksanız doğru olmaz mı Allah aşkına. Bir kez olsun insanlığınızı hatırlasanız da bu perişan insanlara sahip çıksanız ve terörist seviciliğinizden darbeci seviciliğinden vazgeçseniz" diye konuştu

Program Bakan Çelik'in telekonferansla 5 farklı noktada canlı yayın bağlantılarıyla sürüyor.

Bakan Çelik’ten Avrupa’ya çağrı

Bakan Çelik’ten Avrupa’ya çağrı

Bakan Çelik’ten Avrupa’ya çağrı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber