Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 18 Nisan 2022 - 17:43 Yorum: 0

Bakan Derya Yanık Kütahya’da

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir dizi ziyaret ve iftar programına katılmak üzere Kütahya'ya geldi.

Bakan Derya Yanık Kütahya’da

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir dizi ziyaret ve iftar programına katılmak üzere Kütahya'ya geldi.

İlk ziyaretini Kütahya Valiliğine gerçekleştiren Derya Yanık'ı Vali Ali Çelik, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Belediye Başkanı Alim Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve bazı kurum müdürleri karşıladı. Valilik şeref defterini imzalamasının ardından Bakan Yanık'a Vali Ali Çelik tarafından hediye takdim edildi.

Bakan Derya Yanık'ın valilik ziyaretinin ardından Kütahya Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Yanık, Belediye Başkanı Alim Işık, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve belediye personeli tarafından karşılandı.

Bakan Yanık'a Kütahya yöresine ait zeybek kıyafetler ile karşılanırken çiçek ve hediye takdiminde bulunuldu.

Bakan Yanık, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber