Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 24 Kasım 2014 - 13:31 Yorum: 0

Bakan Eker'e Öğretmenler Günü sürprizi

AA Editör Masası'na konuk olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker'e Öğretmenler Günü dolayısıyla sürpriz yapılarak, ortaokuldaki Türkçe öğretmeni Nurhan Kaftan Kılıççı ile video konferansla bağlantı kuruldu.

Bakan Eker'e Öğretmenler Günü sürprizi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, çözüm sürecini değerlendirirken, '17 Aralık da aslında bununla ilişkilidir. Olup biten çok sayıda şeyin çözüm süreci hakkında olduğunu düşünüyorum' dedi.

Eker, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu. AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bakan Eker'e, eğitim aldığı Ziya Gökalp Lisesi'ndeki kayıt defterinde olan fotoğrafı ile öğretmenlerinin fotoğraflarını armağan etti. Ayrıca Bakan Eker'e sürpriz yapılarak, AA İstanbul Bölge Müdürlüğünde misafir edilen ortaokuldaki Türkçe öğretmeni Nurhan Kaftan Kılıççı ile video konferansla bağlantı kuruldu.

Kılıççı, Bakan Eker'i görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Eker'in aşırı muvaffakiyetli bir talebe olduğunu, kaleminin de zinde olduğunu anlatım eden Kılıççı, 'Başarılı olabileceği o zamanlarda belliydi. Okuma tutkusu, azmi onu muvaffakiyetli kıldı. Onunla gurur duyuyorum' dedi.

Bakan Eker de Kılıççı'nın müşfik, hanımefendi ve iyi bir eğitici olduğunu anlatım ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Kaynak: AA

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber