Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 10:03 Yorum: 0

Bakan Elvan, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı

Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, milletin ve tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, vatandaşların bayram yolculuklarında...

Bakan Elvan, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı

Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, milletin ve tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, vatandaşların bayram yolculuklarında dikkatli olmalarını istedi.

Bakan Elvan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, tüm vatandaşların bayramını kutlayan Elvan, "Bayramın barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Milletimizin hissiyatının ve değerlerinin geleceğimizin teminatı olduğunu 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünde bir kez daha gördük. Adeta İkinci İstiklal Mücadelesi veren milletimiz bayrağına, devletine, ülkesine ve kendi sarsılmaz birliğine en üst düzeyde sahip çıktı. Başarı elde edemeyen terör odakları hangi hesap ve hangi oyun içerisinde olursa olsun Türkiye bütün bu hesap ve oyunları bozarak yürüyüşüne devam edecektir. Bu duygularla tekrar milletimizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum" dedi.

Vatandaşlara, bayram yolculuklarında kazalara karşı dikkatli olmaları uyarısında da bulunan Elvan, "Bayram yolculuklarında vatandaşlarımızın dikkatli olmasını, kazaya mahal vermeden sevdiklerine kavuşmasını özellikle istirham ediyorum. Nice bayramlara" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber