Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Kasım 2016 - 18:33 Yorum: 0

Bakan Eroğlu, açılış için Afyonkarahisar’a geliyor

Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, Pazar günü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.

Bakan Eroğlu, açılış için Afyonkarahisar’a geliyor

Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, Pazar günü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılacağı törenle açılacak.

Çocukların masal dünyası kahramanlarını yakından tanıyıp büyük keyif alacağı, ailelerin ise çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçireceği Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, görkemli bir törenle hizmete gireceği bildirildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla 27 Kasım Pazar günü saat 13.00'da açılacak Masal Dünyası Parkı'nın çocukların ve ailelerin vazgeçilmezi olacağı tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber