Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Mart 2017 - 17:43 Yorum: 0

Bakan Eroğlu Aydın’da vatandaşlara seslendi: “Evet deme sırası sizde”

Ziyaret ve çeşitli hizmet ve projelerin temel atma programları dolayısıyla Aydın'a gelen Orman ve Su İşleri Başkanı Prof.

Bakan Eroğlu Aydın’da vatandaşlara seslendi: “Evet deme sırası sizde”

Ziyaret ve çeşitli hizmet ve projelerin temel atma programları dolayısıyla Aydın'a gelen Orman ve Su İşleri Başkanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aydın'da halka hitaben yaptığı konuşmada "Bugüne kadar sizin her türlü talebinize biz "evet" dedik. Ağzımızdan "hayır" kelimesi çıkmadı. Şimdi önümüzde 16 Nisan var. "Evet" deme sırası sizde" dedi.

Aydın'ın Koçarlı ve Çine toplu temel atma törenlerine katılan Bakan Eroğlu, her iki ilçede düzenlenen temel atma törenlerinde vatandaşlara hitap edip Aydın'da yapılan ve yapılacak olan yatırımları anlattı. Bugüne kadar Aydınlıların hiçbir isteğini geri çevirmediklerini ve devasa projelerle Aydın'a yaklaşık 2 milyar TL tutarında yatırım yaptıklarını kaydeden Bakan Eroğlu, bugün de 16 ayrı tesis ile 196 milyon TL yatırım yapıldığını kaydederek "Demokrasi şehidimiz Rahmetli Adnan Menderes'in memleketinde sizlerle olmaktan duyduğum mutluluğunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil. Bugüne kadar siz ne istediyseniz biz evet deyip yerine getirdik. Şimdi "evet" deme sırası sizde. Neden? Bu evet bizim için değil, Erdoğan için de değil. Başbakanımız dediği gibi "Her doğan" için evet demeliyiz" diyerek vatandaşlardan 16 Nisan'da evet demesini istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber