Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Şubat 2017 - 12:58 Yorum: 0

Bakan Eroğlu Edirne’ye geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, toplu temel atma ve açılış merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy...

Bakan Eroğlu Edirne’ye geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, toplu temel atma ve açılış merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları dağıtım töreni için Edirne'ye gelecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 19 Şubat 2017 Pazar günü gerçekleştirmeyi planladığı Edirne ziyaretinde, ilk olarak Edirne Valiliğini ziyaret ederek, basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak.

Bakan Eroğlu, Valilik önünde gerçekleştirilecek toplu temel atma ve açılış merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları dağıtım merasiminin ardından dedesinin kabrinin de bulunduğu Edirne Asker Hastanesi Şehitliğini ziyaret edecek.

Edirne programının son bölümünde ise Bakan Eroğlu'nun AK Parti Edirne il binasında partililerle bir araya geleceği ve daha sonra karayolu ile Çorlu Havalimanına hareket edeceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber