Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 16:09 Yorum: 0

Bakan Eroğlu’ndan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’na ziyaret

Trabzon Akçaabat ilçesinde 270 Milyon TL değerinde 12 tesisin temel atma ve açılış törenini gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,...

Bakan Eroğlu’ndan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’na ziyaret

Trabzon Akçaabat ilçesinde 270 Milyon TL değerinde 12 tesisin temel atma ve açılış törenini gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Bakan Eroğlu'nu makamında misafir eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Trabzon'a özel bir önem vermesinden dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi. Başkan Revi, "Sayın Bakanımıza ve Bakanlığımıza bağlı kurumlarımızın genel müdürlerine ve çalışanlarına Trabzon'a gösterdikleri özen ve önem için de AK Parti Trabzon teşkilatları adına memnun olduğumuzu da ifade etmek isterim. Bakanımızın sık sık Trabzon'umuzu ziyaretleri ve her ziyaretinde muhakkak bir müjdesi olması da Trabzon'umuzla olan gönül bağını ve muhabbetini ayrıca göstermektedir. Teşkilat olarak milletimize hizmet noktasında bizlere desteğiniz ve sonsuz krediniz bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Revi ve AK Parti Trabzon Teşkilatları'na teşekkür eden Bakan Eroğlu, "Trabzon bizim yüz akımız olmuş ve vatandaşımızın 3 de 2'sinin oyunu almıştır. Bizler de buna layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından dik duruşuyla ve milli iradeye sahip çıkmasıyla örnek olan Trabzonlu hemşehrilerimizi ve AK Partimizin tüm teşkilat mensuplarını gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Bakan Eroğlu, ziyaretin ardından havayolu ile Ankara'ya döndü.

Bakan Eroğlu’ndan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’na ziyaret

Bakan Eroğlu’ndan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’na ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber