Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Ağustos 2019 - 10:28 Yorum: 0

Bakan Ersoy: "Malazgirt’in 948’inci yıl dönümünde Türk milletini benzersiz kılan fikri ve manevi hasletleri büyük bir gururla idrak ediyoruz”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malazgirt Zaferi'nin 948'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bakan Ersoy: 'Malazgirt’in 948’inci yıl dönümünde Türk milletini benzersiz kılan fikri ve manevi hasletleri büyük bir gururla idrak ediyoruz”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malazgirt Zaferi'nin 948'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malazgirt Zaferi'nin 948'inci yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda değerlerin en iyi şekilde anlaşılmasının ve gelecek nesillere eksiksiz aktarılmasının önemini vurguladı. Bakan Ersoy, "Anadolu'yu ebedi vatan yapmanın yolunu açan kutlu zafer Malazgirt'in 948'inci yıl dönümünde Türk milletini benzersiz kılan fikri ve manevi hasletleri büyük bir gururla idrak ediyoruz. Milli tarihimizin dönüm noktalarından olan bu günde bizi biz yapan tüm değerlerin en iyi şekilde anlaşılmasının ve gelecek nesillere eksiksiz aktarılmasının önemini çok daha iyi anladığımıza inanıyorum. Bu vesileyle Malazgirt Zaferi'nin 948'inci yıl dönümünü kutluyor, karşısına çıkan güçlük ne olursa olsun milletine duyduğu sarsılmaz inanç ve bu inançtan gelen mutlak bir iradeyle zafere yürüyen büyük komutan Sultan Alparslan'ı, Türk milletinin varlığı ve mukaddesatı yolunda şehit ve gazi olan ecdadımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber