Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 22 Haziran 2018 - 15:18 Yorum: 0

Bakan Fakıbaba ve Başkan Çiftçi avukatlarla bir araya geldi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, avukatlarla istişare toplantısında...

Bakan Fakıbaba ve Başkan Çiftçi avukatlarla bir araya geldi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, avukatlarla istişare toplantısında bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşın her kesimiyle beraber olan ve AK Partinin hizmetlerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, avukatlarla istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda bir konuşma yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Seçim güvenliği, seçim sandığının güvenliği her alanda sizler tarafından sağlanılıyor. 24 Haziran'daki bu görevde de çok başarılı olacağınıza inanıyorum. Emekleriniz ve destekleriniz teşekkür ederim. Biz iyi bir aileyiz. 24 Haziran seçimi sadece Türkiye için değil ümmet için de çok önemli. Bütün dünya Türkiye'deki seçime bakıyor. 24 Haziran'da yine sistemde Recep Tayyip Erdoğan'ın seçileceğine inanıyoruz. Muhalefetin oyunlarını sizin oylarınızla bozacağımıza inanıyorum" dedi.

"Çok objektif bir görev üstleniyorsunuz"

Avukatlarla seçim sonrasında da bir araya gelmeyi istediğini belirten Başkan Çiftçi, "Görev almanız seçim güvenliği, seçim mevzuatının uygulanması, halkın seçim günü kafasının karıştırıldığı zaman çok rahat bir şekilde uzmana başvurması anlamında göreviniz çok önemli. Çünkü hukukçu kimliğinizle objektif bir görev üstleniyorsunuz. İnşallah 24 Haziran'dan sonra tekrar bir araya geleceğiz" şeklinde konuştu.

Bakan Fakıbaba ve Başkan Çiftçi avukatlarla bir araya geldi

Bakan Fakıbaba ve Başkan Çiftçi avukatlarla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber